Prisijungimas verslo klientams

Galimybė atsiimti Kaune

Nemokamas pristatymas nuo 100€

Mokėkite tik gavę prekes
Prekių krepšelis 0 Prekė Prekės (tuščia)

Shopping Cart

Prekių nėra

Pristatymas Nemokamai!
Viso 0,00 €

Pirkti

Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį

Kiekis
Viso
Krepšelyje yra 0 prekė (-ės). Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės kaina (su PVM)
Viso (su PVM)

Tęsti apsipirkimą

Pereiti prie apmokėjimo
Pemco iDRIVE 260 10W-40 Žiūrėti

Alyva PEMCO iDRIVE 260 10W-40

Naujas

Sandėlis: yra

Universali esterių turinti HC-sintetinė variklių alyva, skirta šiuolaikiniams benzininiams ir dyzeliniams varikliams su turbokompresoriumi ir be jo, tiek su kelių vožtuvų, tiek su tiesioginiu įpurškimu, įskaitant „senų“ markių ir didelės ridos transporto priemones. Sukurta pagal Europos gamintojų reikalavimus. Produkto savybės: – Esterinė technologija kartu su HC baze su išplėstu klampumo-temperatūros savybių diapazonu užtikrina efektyvų variklio darbą visais darbo režimais: šalto užvedimo metu, miesto ir greitkelio režimais, esant padidintai apkrovai (važiuojant bekele ir įkalne, vilkimas, važiavimas). esant didžiausiai apkrovai) ir esant aukštai aplinkos temperatūrai; – Puikiai tinka aktyviam vairavimui. Nepraranda savo funkcionalumo naudojant kintamos kokybės kurą (kurių sieros kiekis iki 500 ppm) dėl didelio bendrojo bazinio skaičiaus (TBN); – Išsaugo variklio galios parametrus ir funkcionalumą per visą intervalą tarp keitimų; – Esteriniai komponentai kartu su unikaliu moderniu priedų paketu užtikrina puikias nusidėvėjimo ir antifrikcines savybes dėl išskirtinio alyvos plėvelės ilgaamžiškumo žymiai padidina variklio tarnavimo laiką net ir transporto priemonėse su start-stop sistemomis. ir šalto užvedimo metu.

Atitinka šiuos reikalavimus: SAE10W-40; API SN/CH-4; ACEA A3/B4; VOLKSWAGEN 505.00; VOLKSWAGEN 502.00; VOLKSWAGEN 501.01; VOLKSWAGEN 500.00; MB229.3; MB229.1; PSA B71 2294; RENAULT RN0710; RENAULT RN0700

Daugiau informacijos

  • 1 L
  • 5L

5,20 €

Prekių pristatymo laikasPristatymas į namus per 4-12 darbo dienų.

Atsiėmimo galimybė KauneGalimybė atsiimti Kauno sandėlyje

Įsidėti į norų krepšelį

Saugos informacija: Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Saugoti kad nepatektų į aplinką. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/ naudoti akių (veido) apsaugos priemones. Surinkti ištekėjusią medžiagą. Turinį/ talpą išpilti (išmesti)- šalinti pagal vietines/ regionines/ nacionalines/ tarptautines taisykles.

Tūris 5 L, 1 L
ACEA B3, A3
Klampa 10W40
API SL, CF

30 Šios kategorijos pasiūlymai